Konkurrenten.no frastjålet ekspressbuss natt til mandag

En oppservang sjåfør meldte i 7 tiden i fra om at noen stjal en ekspressbuss ved Havnelageret i Oslo sentrum. Politiet satte raskt i gang søk etter bussen og ved ni-tiden ble den funnet igjen ved Rådhuskaia sterkt ramponert.

Etter flere kapringer av lastebiler den siste tiden så gikk det nok en støkk gjennom politiet mandag morgen. 07.15 så en oppservang bussjåfør at noen kjørte avsted med Konkurrenten.no sin MAN Lion’s Coach ekspressbuss. Sjåføren fattet raskt misstanke og la merke til at døren fremme var brytt opp og at vedkommende kjørte avsted med den åpen.

Politiet ble raskt varslet og begynte søk etter bussen. Ved ni-tiden ble den funnet igjen med store skader på Rådhuskaia i Oslo sentrum.

– Sjåføren var på hotellrommet sitt og skulle kjøre avgangen klokken 11.00 mot Sørlandet. På rommet hadde han nøklene til bussen og fikk telefon om at bussen var stjålet, skriver Tom Roger Øydne på facebook. Øydne legger til at det ble satt inn erstattningsbuss, da det var omfattende skader på bussen etter at den ble funnet igjen.

Heldigvis fikk dette tyveriet en relativt god avsluttning. Ingen personer kom til skade. Det ble kun innmeldt materielle skader. Politiet leter etter tyven.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.