Keolis signerte avtale med Sagasystem

Keolis Norge har valgt teknologiselskapet Sagasystem som eksklusiv partner til å levere IT-utstyr og løsninger til den kommende bussleveransen for rutepakke Bergen Sentrum som kommer i drift i Bergen sentrum 1. desember 2020.

 «Vi er både ydmyke og stolte over å være en del av denne teknologisk revolusjonerende endringen innen buss og offentlig transport sammen med Keolis Norge,» sier daglig leder i Sagasystem, Robert Eriksen Jacobsen.

Avtalen inneholder teknologi og utstyr som innebærer at Keolis Norge vil være internasjonalt toneangivende i digitaliseringen av busser. Bussene blir bygget med en åpen IT infrastruktur og arkitektur levert av Sagasystem, slik at de er klargjort for både nåværende og fremtidige behov og muligheter.

Avtalen strekker seg fra 2020 til 2030.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.