Iveco Norge leverer el-busser til Trondheim

Tide Buss AS har bestilt 10 full elektriske leddbusser av merke Heuliez GX437 18 meter elektrisk. Bussene blir levert av Iveco Norge.

Heuliez er et selskap i CNH Internatuon systemet som Iveco Bus er en del av. I dag ble det klart at de skal levere 10 18 meter full elektriske leddbusser til Trondheim.

– Det er nå offesielt at vi har signet avtale med Tide Buss for bestilling av 10 Heuliez GX437 18 meter fullelektriske busser, sier en stolt områdeleder for Iveco Bus i Norge, Dagfinn Heitmann.

Bussene skal bygges i Frankrike på fabrikken til Heuliez og blir tilpasset både depot- og hurtiglading. Bussene har samme design som Iveco Urbanway, men med noen små detaljforskjeller. Leveransen blir i forkant av anbudsoppstart i 2019.

På bildene er:

Eric Castellani                    Adm Direktør    Heuliez Bus
Ludovic Balandreau        Produktsjef Electric IVECO BUS
Remy Foyer                       Produktsjef Heuliez Bus
Jan-Helge Sandvåg         Teknisk Direktør           Tide Buss AS
Dagfinn Heitmann          Area Manager Bus NO/SE/FI     IVECO Norge AS
Torbjørn Lundebrekke Tender Specialist Bus    IVECO Norge AS

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.