Har du husket å fornye abonnementet på Bussmagasinet?

Bussmagasinet eksisterer grunnet gode tips fra publikum og at våre betalende lesere fornyer sitt abonnement. Regnskapstall viser at over 600 lesere fremdeles ikke har betalt abonnementer for i år. Da vi sendte ut faktura sammen med bladet, har nok mange ikke merket seg denne. Så før vi sender ut en påminnelse, så tilbyr vi leserne å betale nå og spare oss for kostnadder ved å sende ut ny faktura.

I januar ble det sendt ut faktura til alle våre lesere sammen med årets første utgave. Det kan se ut som ikke alle fikk med seg dette vedlegget. Siste opptelling viser at over 600 lesere fremdeles ikke har fornyet sitt abonnement.

– Det kan se ut som at mange ikke har fått med seg at vi sendte ut årets faktura som vedlegg sammen med bladet. Dette ble gjort for å spare de mange tusen kronene det koster å skirve ut, pakke og sende ut faktura til alle våre lesere. Når tallene over lesere som ikke har fornyet sitt abonnement i år, og heller ikke medt i fra om at de ikke ønsker bladet lenger, så bekreftet dette min mistanke til feilen, sier Redaktør Tom Terjesen.

Han håper nå at mange vil benytte seg av innbetalingsopplysninger de får her og samtidig spare 100 kroner, enn å vente på påminnelse i posten.

– Vi håper så mange som mulig noterer seg ned vårt kontonummer og summen. Eller benytter Vipps. Dette vil spare oss for ekstra arbeid og kosnader ved forsendelse. Og gjøres dette innen utgangen av uke 40, så slipper de å motta papirfaktura, sier Redaktøren.

Betalingsinfo Bussmagasinet 2017:

Konto: 6311.05.62987, merk med navn på abonnent!
Pris: 600,- (normalt 700,- om det skal sendes faktura)

Vipps: 91 70 89 49 (Tom Terjesen)
Pris: 600,-

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.