God appetitt fra Boreal

Nå kan enhver bussjåfør bli en gourmetkokk. Boreal har femårsjubileum og utgir i den forbindelse en kokebok fylt med retter og historier fra medarbeidere i konsernet.

– Ulike matretter, her samlet i en oppskriftsbok, er eksempler på hvordan mangfold og variasjon likevel kan ha en fellesnevner, sier konsernsjef Kjetil Førsvoll. Han presenterte forleden deres egen kokebok med retter og historier fra selskapets medarbeidere.

– Når mangfoldet i matveien samler og forener i glede over et godt måltid og et trivelig felleskap, er det slik vi ønsker å fremstå som selskap; variert og mangfoldig etter hvilke ruter og oppdragsvidere vi betjener, men med noe tydelige verdier som er gjennkjennelige for våre passasjerer og medarbeider, sier han videre.

dav

Boreal er et konsern med 2500 ansatte fordelt over hele landet. Det gir et stort mangfold. Kulturen og samværsformen er forskjellig hvor en befinner seg i landet, hvor stor avdelingen er, og hvordan staben er sammensatt.

– Men selv om variasjonene er store fra avdeling til avdeling, har vi en felles Boreal-kultur knyttet opp mot våre visjoner om å yte service overfor våre passasjerer, sier Førsvoll.

Han håper mange vil få nytten og glede av kokeboken.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.