– Gjorde alt riktig

Ingvars Reiser gjorde alt riktig da det ble kjent at en av deres passasjerer hadde testet positivt på Covid-19.

33 av 38 passasjerer har testet positivt på Covid-19. Dette kommer frem etter at alle testene er analysert.

Det var under en rundreise med buss fra Ingvars Reiser at en passasjer ble dårlig og lagt inn på sykehus. En test av passasjeren viste at vedkommende hadde Covid-19.

Da dette ble kjent kjørte bussen direkte til teststasjon og fikk testet alle ombord i bussen. I tillegg ble alle sendt i karantene.

– Vi har det tungt og har satt alt av turer på vent. Jeg vil si at vi har alltid vært opptatt av alt som har med sikkerhet å gjøre – også når det kommer til å følge smittevernreglene. På bussen fikk alle tilbud om bruk av munnbind, forteller Ingvar Landa til Randaberg24.

I følge kommunelegen så ble alt gjort riktig.

Kommuneoverlege Hans Petter Torvik i Sandnes roser busselskapet.

– Selskapet reagerte helt riktig da smitten ble kjent, sier Torvik til Dagbladet.

Foto: Ingvars Reiser

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.