Fra Flyr til Nobina

Tonje Wikstrøm Frislid har blitt utnevnt til ny administrerende direktør for Nobina Norge og medlem av Nobinas konsernledelse. Hennes seneste rolle var CEO i det norske flyselskapet Flyr.

Tonje har lang erfaring fra flere ulike lederstillinger i flybransjen. Hun har også erfaring fra kollektivtrafikk, der hun har hatt rollen som driftsdirektør for en konkurrent til Nobina.

«Det er med stor glede vi i dag har utnevnt Tonje til ny administrerende direktør for Nobina Norge, der hun vil erstatte Jan Volsdal. Tonje har alle kvalifikasjonene vi leter etter, og vi er derfor overbevist om at Tonje, sammen med ledergruppen og dyktige medarbeidere, kommer til å løfte Nobina Norge opp til neste nivå,» sier Henrik Dagnäs, konsernsjef i Nobina.

«Jeg ser virkelig frem til å begynne i Nobina og, sammen med mine engasjerte kolleger, lede og utvikle både Nobina Norge som selskap og kollektivtrafikken generelt. Jeg har fått et svært godt inntrykk av menneskene jeg har møtt hos Nobina, og jeg vet at jeg tar over et selskap som er bygget på solid grunn», sier Tonje Wikstrøm Frislid.

Tonje tiltrer sin nye stilling som administrerende direktør for Nobina Norge den 14. august. Samtidig som Tonje begynner i sin nye rolle, blir nåværende markedsdirektør Karine Nordseth forfremmet til viseadministrerende direktør og markedsdirektør for Nobina Norge.

«Nobina Norge får en sterk ledelse i Tonje og Karine, to svært kompetente og motiverte personer med sunne verdier og høye ambisjoner», sier Henrik Dagnäs.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.