Følge Magne på en utrolig reise gjennom Afrika

For to år siden pakket vår journalist Magne Håheim sekken og dro inn i Afrikas rike. Ikke på en normal pakkereise, men på en unik bussreise sammen med Rosa Bussarna fra Sverige. Følg Magne sin reise gjennom hans kameralinse.

Magne Håheim har alltid hatt et hjerte for busser, derfor var det nærmest naturlig for han å begynne som skribent for Bussmagasinet. Nå har han lagt bak seg den mest spektakulære og eventyrlige reisen noen sinne. Og det hele er blitt til en videodokumentar i flere deler.

Oslogutten pakket for to år siden sekken og la ut på sin mest spesielle reise til nå i hans liv. En reise gjennom Afrika som passasjer, og også til tider sjåfør på Rosa Bussarna. Busselskapet fra Sverige som arrangerer eventurreiser over hele verden.

Turen har blitt til en dokumentar i flere deler, hvor en og en del legges ut på søndager i advent. I dag kan dere se den første delen her på bussmagasinet.no

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.