Flybusskrigen på Østkanten tilspisser seg

Nå tilspisses flybusskrigen på Østkanten – til glede for de reisende som skal til OSL Gardermoen fra Oslos østkant.

Fra mandag som var (21.08.17) forlenget Unibuss OSL-ekspressen, Østkantens egen flybuss, fra Leirskallen til Mortensrud T. Følgende nye stoppesteder blir betjent:

  • Mortensrud T (plattform lengst frem i kjøreretningen)
  • Dalsåsen (kun i retning mot OSL)
  • Mortensrudkrysset

– Vi er glade for å kunne gi også de som bor på Mortensrud et bedre kollektivtilbud til OSL! Siden vi startet Østkantens egen flybuss OSL-ekspressen i fjor, har vi tilpasset rutetilbudet etter ønsker og forslag fra de reisende selv. Vi er derfor sikre på at dette økte tilbudet fra Mortensrud er etterspurt, sier Ina Helen Østby, kommunikasjonssjef i Unibuss som kjører OSL-ekspressen. 

Unibuss sin konkurrent Flybussen kjører allerede i dag fra Mortensrud, men betjener ikke Lambertseter. Nå får de konkurranse på strekningen Mortensrud – Skullerud, samtidig som Unibuss sin OSL-ekspressen fortsetter å betjene også kundene på Lambertseter.

– Helt siden oppstarten i fjor høst har vi hatt stigende passasjertall, og det er tydelig at tilbudet blir satt pris på. Med forlengelsen til Mortensrud T øker vi også markedsgrunnlaget for OSL-ekspressen, sier Østby.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.