Flybussen Lofoten øker antall avganger

I takt med økende etterspørsel setter Flybussen Lofoten opp flere avganger. Fra juni er busstilbudet tilpasset de store flyvningene til og fra Harstad/Narvik Lufthavn og Flybussen dekker nå de fleste ankomster og avganger til og fra Evenes.

«Vi ser en gledelig økning i antall reisende i regionen og forventer at dette vil fortsette utover sommeren. Dermed har vi godt nok kundegrunnlag til å sette inn flere avganger og gi kundene et enda bedre tilbud. Det er vi veldig glade for», sier Svein Helge Hauge, produkt- og konseptsjef i Tide.

Alle avgangene til Flybussen Lofoten er nå tilpasset ankomst og avgang av store fly, unntatt første avgang til og siste ankomst fra Oslo. Tidspunktene vil derfor endres i takt med endringer i flytider, noe som medfører at rutetidene vil variere noe gjennom sommeren.

«Vi ønsker å tilpasse rutene etter flytidene slik at det blir minst mulig ventetid for passasjerene på flyplassen. Vi lager derfor ikke en fast rutetabell, da flyselskapene stadig kommer med endringer i sine flytider. Passasjerene anbefales derfor å følge med på nettsiden flybussen.no for å se når bussen går den aktuelle dagen. Nettsiden vil til enhver tid gi riktig informasjon om bussens avganger», sier Hauge.

Mange nordmenn ønsker å feriere i Nord-Norge i år, og Flybussen er med på å bidra til å gjøre Lofoten som destinasjon enda mer tilgjengelig.

Flybussen kommer til å kjøre alle dager i sommer, og det er i første omgang lagt opp til et forsterket tilbud på ruten til og med august. Dersom Tide ser en vedvarende økning i antall reisende vil man vurdere å forlenge dette ytterligere.

«Vi er svært glade for at vi kan forsterke ruten i den kommende perioden. Vi ønsker å tilby flere avganger hele året og følger derfor reisemønsteret tett, slik at vi hele tiden kan tilpasse oss etterspørselen», sier Hauge.

Billetter til Flybussen Lofoten kjøpes på flybussen.no og passasjerer oppfordres til å kjøpe billett i forkant av sin reise for å være sikret plass. Det er fortsatt ikke mulig å betale med kontanter i bussen.

Renholdet om bord er intensivert for å sikre både sjåfør og passasjerer mot smitte.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.