Flere bussulykker mandag morgen

En turistbuss kjørte av veien i Lom i Gudbrandsdalen. En turbuss kjørte av veien på E39 i Vest-Agder og en kvinne ble påkjørt av buss.

Mandag morgen var det flere ulykker hvor buss var innvolvert. I Lom i Gudbrandsdalen kjørte en tysk Setra av veien og ble liggende på siden. Passasjerene ble evakuert gjennom bakruten. Her ble det ikke registert personskader.

Noen timer senere kjørte en turbuss av veien på E39 ved Søgne i Vest-Agder. Her ble fem personer kjørt til sykehus. I følge E24.no så så vitner at sjåføren falt om like før bussen kjørte av veien. Bussen var innleid for å kjøre cruisepassasjerer fra Kristiansand.

Ved Slemmestadveien i Akershus ble en kvinne lettere skadd etter at hun ble påkjørt av en buss. Det ble først meldt om alvorlig skader, men dette ble senere endret til lettere skader.


Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.