Finnest det en buss til Bussmagasinet?

Siden før oppstarten av Bussmagasinet i 2002 har bladet vært på veien med egen buss. Denne sommeren står i fare for å bli unntaket. Derfor forespør nå Redaktøren bransjen om det står en ok og utrangert buss der ute som bladet kunne overatt.

Den første bussen, den som faktisk fikk Redaktøren over på bedre tanker og startet Bussmagasinet tilbake i 2002, var en Scania BR86Super med BRK karosseri. Denne ble bygget om og benyttet i noen år rundt forbi i Norges land. I de siste ni årene har Bussmagasinet vært på veien i en Berkhof dobbeldekker.

Denne ble for stor og fikk ny eier sist sommer. Nå har jakten på den neste «Bussmagasinet»-bussen startet. Bussen som ble påbegynt tidligere i år var og er i for dårlig stand. Og er blitt parkert.

Er det noen som har en normalgulv, ok og utrangert buss som passer bladet? Det kan være en eldre og tidligere ekspressbuss eller lignende. Ta kontakt i dag med Redaktør Tom Terjesen på tlf: 91 70 89 49 eller mail direkte på tom@bussmagasinet.no

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.