Film nummer 25 slippes i dag

Har dere sett våre 24 filmer fra ulike busstester? I dag slippes film nummer 25 og den er verd å få med seg. Gå inn på vår kanal på Youtube (bussmagasinet) og se alle våre filmer.

I dag klokken 09.00 slippes film nummer 25 i rekken. Denne er en film hvor vi tar for oss den helt nye ekspressversjonen av Scania Touring. Bussen har hekkdør og hekktoalett. Og store sideluker med mye bagasjeplass tilgjengelig på begge sider.

Annen hver uke har vi sluppet en ny film på nett. Dette vil vi fortsette med utover våren og sommeren. Og for å ikke gå glipp av noe, så klikker dere på abonnerknappen inne på filmen eller vår Youtube-kanal.

https://www.youtube.com/channel/UCmXOjZJInag7zaeacYFO_-Q/videos

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.