En unik siste reise

Den belgiske bussprodusenten Van Hool har i samarbeid med det nederlandske busselskapet Koninklijke Bauk bygget en unik buss for den siste reisen. En begravelsesbuss med plass til både kiste og følge.

Å benytte en buss til følge erstatter det tradisjonelle bilkortesjen i begravelsesfølge. Det er både en verdig og ikke minst en miljøvennlig siste reise. Den unike bussen er levert av belgiske karisseripåbyggeren Van Hool.

Bussen, Van Hool EX11L er spesialinnredet med både plass til kiste og følge. En spesielbygget heis løfter kisten ombord og følge kan ta plass i de 26 komfortable setene.

«Det er en av Van Hool’s store styrke å kunne samarbeide tett med kunder for å komme opp med et unikt konsept. Målsøm er vårt kjennemerke og våre ansatte har mange års erfaring med å bygge unike busser,» sier Filip Van Hool, Administrerende Direktør hos Van Hool.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.