Ny delelagersjef hos Solaris Norge

Solaris Norge utvider sin personalstab, og igjen er det fagfolk fra personbilbransjen som nå tar utfordringen med tyngre kjøretøy. Denne sommeren startert den erfarne Tor Vedvik opp som ny delelagersjef hos Solaris Norge AS.

Solaris Norge AS har i de senere årene hatt stor suksess i Norge. I den senere tid har de også mottatt en rekke bestillinger av elektriske busser og i vinter som var leverte de fire Urbino 12 Electric til to selskaper i Oslo. Nå utvider de deres personalstab for å styrke selskapet inn mot nye bussleveranser.

Tor Vedvik har de siste 30 årene vært i bilbransjen innenfor fagene delelager, logistikk og garanti. Nå bytter han ut personbil mot tyngre kjøretøy i en spennende bransje som er i endringsmodus. Vedvik går også inn i ledergruppen til Solaris Norge AS.

Administrerende Direktør Sverre Skaar, som også har sin bakgrunn fra personbilbransjen, er glad for at en erfaren delemann kommer inn på lageret til Solaris Norge AS.

– Deler og korrekt delehåntering både internt og eksternt er noe av det viktigste i denne bransjen, samtidig som at en god og tydelig kommiunikasjon ovenfor våre kunder er et must. Det er på slike punkter der er viktig å skille seg ut, slik at kundene får den oppfølging og støtte, samt forståelse som er avgjørende for å kunne bygge opp god tillit, sier Skaar.

Tor Vedvik ser frem til å begynne i stillingen første juli i år.

– Jeg ser frem til å begunne i en helt annen bransje, og i et miljø som er preget av optimisme og endringsvilje. Nye utfordringer kommer på løpende bånd og det virker som om det ikke akkurat blir kjedelig, sier Vedvik.

– Videre er det spennende at Solaris, som produsent er langt fremme på elektriske kjøretøy, og har fokus på å videreutvikle dette i de nærmeste årene. Samtidig å opprettholde en god markedsandel i Norge, sier han videre.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.