Dårlig brøting i Troms fører til problemer i busstrafikken

I Tromsø står flere busser fast etter at det ikke er blitt brøytet godt nok. Bussen klarer ikke å passere hverandre og trafikken stopper opp.

itromso.no melder torsdag morgen at flere busser har problemer med å passere hverandre i Tromsø. Problemet skyldes at veien ikke er brøytet godt nok og at det dermed ikke blir plass nok til å passerer for to busser.

– Det kommer nye busser hele tiden, og de kommer seg ikke videre. Det er mye rygging og svinging, men ingen kommer seg forbi, sier en tipser til itromso.no

Arkivbilde

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.