Coach of the Year 2018 er Irizar i8 

I kveld ble det klart at det er Irizar i8 som kan smykke seg med Coach of the Year 2018.

Det var under Busworld Award Night at det ble klart at Irizar i8 dro i land tittelen Coach of the year 2018.

Tidligere i høst ble det avholdt Coach Euro Test i Mantorp Park i Sverige. Seks busser, Iveco Evadys, Neoplan Tourliner, Mercedes-Benz Tourismo, Scania Interlink HD, VDL FDDII og Irizar i8 konkurrerte i fire dager. Krevende tester og nøye vurdering fra juryen bestående av journalister fra over 20 land.

Irizar dro det lengste strået på komfort, design, kjøreopplevelse. Moderne design for er like mye for fremtiden som den er i dag. En moderne og drivstoffgjerrig drivlinje fra DAF og girkasse fra ZF. 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.