Busworld: Ny Temsa Safari?

Bussmagasinet har fått tilsendt et bilde av en ny Temsa Safari. Bussen skal etter hva redaksjonen erfarer vises frem for verdenspressen under årets store bussmesse, Busworld i Kortrijk 16. oktober.

Ut fra bildet Bussmagasinet har fått tilsendt fra vår kollega i Tyrkia, så skal det lanseres en ny Temsa Safari under årets store bussmesse, Busworld. Modellen har en del nye linjetrekk og har detaljer som en ikke tidligere har sett på Temsa. Lyktene er nye og en kan se de to luftåpningene i bakluken som er nytt. En markant sølvlinje går nå fra førerplass og helt bak langs bussens linje.

Foto: Magasin Ulasim

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.