Bli med på lesertur til Busworld 2015 – Få plasser!!!!

gjengenBli med til Busworld 2015

Som leser av Buss Magasinet og Bussmagasinet.no kan du bli med på en fantastisk reise til verdens største bussmesse. Busworld Kortrijk åpner dørene 16. oktober 2015.

To ganger tidligere har Buss Magasinet avholdt lesertur til verdens største bussmesse, Busworld. I oktober 2015 reiser vi på nytt til Kortrijk.

Inkludert i prisen er flyreise til og fra Gardermoen, hotell (2 overnattinger + frokost) og transport til og fra messen to dager, samt til og fra flyplassen. En omvisning og besøk hos en del leverandører av busser, samt samtale med de norske representantene på de enkelte stander.

Dette er en unik opplevelse som mange har vært med på både en og to ganger. Vi bor også denne gangen i Brussel. Her skal vi på et fantastisk hotell bare få minutter gange fra Grand Place.

Vi har enda ikke spikret hele programmet, men foreløpig plan er to dager på messen og mulig en dag på Autoworld i Brussel før hjemreise.

Pris pr. person:

Prisene er ikke helt bekreftet, men vil trolig havne på 5500,- pr. person i dobbeltrom, og 6500,- pr. person i enkeltrom.

Depositum ved påmelding kr 2500,- pr. person.

Prisen inkl. fly, busstransport, hotell, frokost og inngang til Busworld og Autoworld. Bussmagasinet tar forbehold om prisendring!

Kontakt Tom på: post@bussmagasinet.no / mob: 91 70 89 49

Teknisk arrangør: Berg-Hansen AS (RGF)

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.