Bussmagasinet i 100

I desember kommer blad nummer 100 av Bussmagasinet ut til alle våre lesere. Dette vil vi feire og gir bort abonnement til nye lesere.

Oktober 2002 kom første utgave av Bussmagasinet ut. Dette var starten på nå snart 15 år med suksess. Selv om de første årene var en kamp om tilværelsen, så har bladet stått på egne bein siden 2007. Papirutgaven kom i starten ut med fire utgaver i året og i dag utkommer det åtte.

Antall lesere økte markant frem til finanskrisen i 2008, men har heldigvis holdt seg stabil siden. Opplaget er i dag på i overkant av 3000 eksemplarer. I tillegg har vi en nettside bussmagasinet.no som alltid er oppdatert og stappfull av spennende artikler. Men vi slipper ikke alt på nett. Vi sparer de dype artiklene, intervjuer etc til papirutgaven. Det skal være ekslusivt å være blant våre lesere av papirutgaven. Det gjennspeiler seg også i innhold og papirkvalitet. Her spares det ikke på noe.

Vår Facebook side har snart 3500 tilhengere og her foregår det åpne diskusjoner. Vi har merket oss at det er mye mindre personangrep eller usaklige kommentarer hos oss, enn hos flere andre tilsvarende Facebook sider. Det er et godt tegn på at bussjåfører, bransjefolk er ansvarfulle medborgere med respekt for yrket sitt.

Redaktør Tom Terjesen

Nå sitter redaktøren og legger siste finpuss på utgave nummer 100 i rekken. Den utkommer i begynnelsen av desember. Og siden humøret er på topp, så gir han bort gratis abonnement for 2017 til alle nye lesere som melder sin interesse innen 28. november, som er utsendelsesdagen for blad nummer 100.

mail: post@bussmagasinet.no

(En må eventuelt selv påse å avslutte abonnement innen 12.12.17 ellers vil faktura for 2018 automatisk bli sendt ut. Men vi lover en gunstig pris fremover til dere som blir med videre)

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.