Bussjåfør mistenkt for promillekjøring med passasjerer

Søndag ble en Svenskregistert turbuss stanset etter tips om ujevn kjøring. Politiet mistenker sjåføren av turbussen for å ha promille og har tatt han med for utvidet blodprøve.

Det var et vintne som meldte fra til Politer om vinglete kjøring ced Stavn i Flå søndag ettermiddag. En Svensk bussjåfør i 60 årene ble stanset og han ble raskt mistenkt for promillekjøring. En utvider blodprøve vil vise om, og eventuelt hvor høy promillen var.

I bussen, som tilhører et svenskt selskapt, var det fullastet med turister. Ny buss er på vei fra selskapet og i mens venter gjestene på et hotell i nærheten, melder TV2.no.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.