Bussjåfør angrepet igjen på samme holdeplass

Bare kort tid etter en alvorlig voldsepisoder på Birkenlundstoppen i Bergen så skjer det igjen. 

– Passasjeren var åpenbart ruset. Da han ble bedt om å gå av bussen ble han vanskelig. Han gikk til syvende og sist av bussen, men så ville han ta seg inn i vaktbuen som er her. Der inne var det en rengjøringshjelp som låste døren og som følte situasjonen som truende, sier Frank Listøl, innsatsleder i politiet, til Ba. 

Han skal ha angrepet sjåføren og oppført seg truende ovenfor flere passasjerer. 

Vedkommende brukte en flaske å slå med. Bussjåføren klarte å avverge at slagene straff. 

For bare kort tid siden ble en sjåfør angrepet inne på venterommet på samme plass. Han ble påført alvorlig skader og stikk med sitt eget nøkkelknippe. 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.