Buss veltet på Tromøya

Buss med en passasjer veltet lørdag ettermiddag på Tromøya i Arendal, Aust-Agder. Passasjeren ble tatt med for sjekk på legevakt, mens sjåføren kom fra det uten fysiske skader.

Like rundt klokken 16 lørdag ettermiddag veltet en rutebuss på Tromøya i Arendal Kommune, Aust-Agder. Bussen, som kjører for Agder Kollektivtrafikk AS var på vei til Arendal sentrum da den kom over i feil kjørebane og veltet ned i skråning.

I bussen var det en passasjer som ble tatt hånd om av ambulansepersonell som raskt kom til ulykkesstedet. Passasjeren ble tatt med til legevakt. Sjåføren i bussen ble sjekket ut på stedet av lege og har ikke fått fysiske skader etter velten.

Bussen, en Scania Citywide ble liggende helt over på siden etter velten. Mannskap fra brannvesenet har sikret stedet, slik at det ikke skal være fare for olje, eller dieselsøl fra bussen. Den vil bli berget opp av bilberger så snart politiet er ferdig med å undersøke skadestedet.

«Det var en passasjer ombord i bussen i tillegg til bussjåføren. Passasjeren ble kjørt med ambulanse til sykehuset, mens bussjåføren ble sjekket ut på stedet av lege», sier innsattsleder på stedet, Jostein Langballe fra Politiet til Bussmagasinet.

Foto: Tom Terjesen/Bussmagasinet

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.