Boreal er solgt til Hong Kong

Klokken ti den tiende april fikk de ansatte i Boreal beskjed om at selskapets aksjer er solgt til Hong Kong. Selskapet vil drive videre som før.

Det var like over klokken ti tirsdag at da ansatte fikk beskjeden om at selskapet Boreal var solgt til Hong Kong. Konsernleder Kjetil Førsvoll informerte de ansatte med at selskapet nå var solgt men at selskapet vil bli drevet videre som før.

Det er foundingselskapet Everbright Overseas Infrastructure Investment Found som har kjøpt 100 prosent av aksjene i Boreal. Salget forventes utført i mai eller juni i år.

– Det er positivt for Boreal å få en ny langsiktig eier med finansiell styrke, dette er viktig for
konsernets ambisjon om videre vekst innen infrastruktur. Vi vil samtidig understreke at de nye
eierne vil stå for kontinuitet med fokus på våre kjerneverdier – sikkerhet, kvalitet og miljø, sier
konsernleder Kjetil Førsvoll i Boreal.

– Vi er svært positive til eierskiftet. Dette vil sikre kontinuitet og trygge arbeidsplasser, sier
konserntillitsvalgt Roger Haagensen.

Foto: Ole Jacob Høyer-Jonassen

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.