Betal digitalt, spar penger og slipp papirfaktura

Årsabonnementet på Bussmagasinet fornyes rundt denne tiden for både bedrifter og private. Nå ønsker vi så mange som mulig over på digital betaling og tilbyr tre ulike betalingsløsninger. Betal i dag og vinn Sony action kamera!

Å sende ut, og ikke minst betale papirfaktura er både dyrt og tidkrevende. Derfor ønsker vi alle over på digital betalingsløsning. Vi tilbyr rimeligere abonnement om en velger å betale med kort, fremfor å få en papirfaktura hjem til seg.

Vi har i lengre tid hatt et godt forhold til Paypal som administrerer abonnenemtsbetalingen for oss. De godtar alle typer bankkort, samt sin egen betalingsfunksjon «paypal». Når nå fakturaen snart skal sendes ut, så anbefaler vi dere alle å heller benytte vår digitale betalingsløsning i dag. Her kan dere velge årlig betaling på 600,- (dermed er 100 kroner spart bare der), halvårlig på 325,- (spart 50,-) eller månedlige trekk på 55,- (40 kroner spart). Beløpet trekkes trygt og sikkert fra ditt kort i hver periode, alt etter hvilken betalingsperiode som er valgt. Omkostningene tar vi.

En trenger ikke heller å gi beskjed til oss når en har gått over vår digitale betalingsløsning, da vi får daglige raporter med navn og adresse på abonementen. Vi endrer da deres avtale med oss automatisk. Og skulle dere som benytter digital betaling ha fått papirfaktura i mellomtiden, så kan denne bare makuleres. Papirutgaven vil komme rett hjem i postkassen 8 ganger årlig.

Du kan betale i dag, og vi har registert din innbetaling like etterpå. Det går på sekundet.

Vi trekker en vinner av et Sony Action Camera med vanntett hus blant de som betaler for 1. februar.

Hvordan betaler jeg med kort?
Det er veldig enkelt. En klikker på en av de tre «abonner» knappene på høyre side på vår hjemmeside bussmagasinet.no. Derfra følger dere veiledningen. Har dere ikke Paypal konto, så velger dere «betalt med betalingskortet ditt» og følger anvisningen videre. Vi anbefaler å benytte eller opprette Paypal konto (kostnadsfritt), da dere da lettere kan administrere abonnementet for fremtiden.

Abonnementet løper automatisk, men vi kan være behjelpelig med å stanse det når dere måtte ønske det.

Vi minner igjen om at dette er en helt trygg betalingsfunksjon.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.