Barn opp til seks år kjører gratis med buss i Rogaland fra 2019

Rogaland fylkeskommune har blitt enige om at aldersgrensen for barn som kan reise gratis med bussen økes fra fire til seks år. Dette vil komme barnehagene tilgode.

Stavanger Aftenblad skriver om flere endringer for busspassasjerene i Rogaland. En av de viktigste endringene vil komme barnehagene i fylke tilgode. Fra 2019 økes aldergrensen for å reise gratis med buss fra fire til seks år.

Budsjettforhandlingene i fylket har ført til at aldersgrensen for gratis buss økes fra dagens grense på fire år og opp til seks år. Prisen på ungdomskortet økes heller ikke, skriver Stavanger Aftenblad.

I tillegg så innføres det klippekort i mobilbilletten. Det blir et tilbud til de som tar bussen av og til. Med dette tilbudet kan de kjøpe et vist antall reiser til lavere pris enn enkeltbilletter.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.