Årets store bussmesse er avlyst

Busworld skulle feire 50 års jubileum og tiltrekke seg besøkende fra hele verden nå i oktober. Men i dag ble det tatt en avgjørelse på å avlyse hele Busworld 2021.

“Våre tanker går ut til hele bransjen, som har lidd alvorlig i over et år nå. Vi sa det før, og vi fortsetter å si at vi alle er i dette sammen! I dag gir vi deg dårlige nyheter, i morgen er det en annen dag. Vi er smidige. Og vi kommer tilbake,» sier Mieke Glorieux da det ble kjent at de måtte avslyse årets store bussmesse.

Grunnen er at teamet bak Busworld ikke kan garantere at de kan ta i mot alle som ønsker å være tilstede. Reisebegrensinger og begrensinger på besøkstall endres nesten daglig over hele Europa.

Busworld skulle feire 50 års jubileum i år og det var lagt opp til en stortstilt messe med mange hundre utstillere og besøkende fra hele verden.

Nå planlegges det for Busworld 2023.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.