Ansetter 50 nye bussjåfører på under to uker

Stadig flere reiser kollektivt, og fra og med oktober skal et av landets største busselskaper, Unibuss, kjøre veldig mange flere avganger. Det betyr et behov for 130 nye bussjåfører.

– Hos oss er det gode jobbmuligheter hvis du har busslappen og lyst på fast, fulltidsjobb som bussjåfør.Vi har ansatt mange nye bussjåfører de siste ukene, men mangler fortsatt 50 førere som må ansettes i løpet av to uker slår kommunikasjonssjef i Unibuss, Ina Helen Østby, fast.

Fra 8. oktober utvider Ruter AS rutetilbudet til de reisende i Oslo og Akershus. Dette utgjør en så stor økning i produksjonsvolumet for Unibuss at busselskapet har behov for å ansette 130 nye sjåfører på kort tid.

– Unibuss opplever at det er mest ettertraktet å få fulltidsstilling som bussjåfør. Mange busselskaper opererer med deltidsstillinger og såkalte «timesjåfører», men vi vet at de aller fleste som søker jobb som bussjåfør ønsker seg fast jobb og helst fulltidsstillinger. Det er slike stillinger vi nå har utlyst, kommenterer Østby.

Selskapet ansetter nå fortløpende, og begynner å få dårlig tid med å få på plass de siste 50 nye bussjåførene i tide til ruteendringene i oktober.

– Bussene må gå fra 8. oktober, så løp og søk! er Østbys oppfordring.
Hun legger til at det er mange dyktige og hyggelige bussjåførkollegaer å få i Unibuss. Selskapets målsetning er å være den mest attraktive arbeidsgiveren i bransjen, og nå gleder de seg til å få flere gode sjåfører med seg i førersetet.

Litt info om Unibuss:

 

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.