Angrep Nettbuss Ekspressjåfør

Tirsdag ettermiddag ble en sjåfør på NX190 fra Sørlandet angrepet av en passasjer like ved Oslo Bussterminal. Sjåføren ble angrepet og valgte å bråbremse. Passasjer gikk med hode i frontruten og ble tatt hånd om av vektere på terminalen. Sjåføren ble påført lettere skader i angrepet.

– Jeg kan bekrefte at en av våre sjåfører ble angrepet på NX190 fra Sørlandet til Oslo tirsdag ettermiddag, Sier Direktør Ståle Nistov hos Nettbuss Ekspress.

Han forteller at en av passasjerene var uenig i hvor bussen skulle stoppe og gikk til angrep på sjåføren. Sjåføren ble lettere skadet og valgte å bråbremse for å forhindre ytterligere angrep. Passasjeren gikk med hode i frontruten så den knuste. Vektere på terminalen kom raskt tilstede og hold igjen vedkommende til politiet kom til.

– Vår sjåfør ble kjørt til legevakt for en sjekk, men kom heldigvis fra det med kun lettere skader, sier Nystov som synes det er leit at slikt skjer.

– Vår sjåfør har det etter forholdene bra nå, men er oppskaket etter hendelsen. Slike ting skal ikke skje, og sjåføren får oppfølging av oss, sier han.

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.