71,2 % sa ja i Nettbussavtalen – streik avverget

Med en valgdeltakelse på rundt 50 prosent så stemte 71,2 prosent ja til forslaget som ble lagt frem. Nå er Nettbusstreik avverget.

LO og NHO ble enige om å erstatte Sluttvederlagsordningen med slitertillegget. En ordning som ikke eksisterer i Spekter-området. Dette var noe de klarte å enes om forleden. Da unngikk en å at det ble forskjellige bussbransjeavtaler.

Og under uravstemning ble det stemt ja til avtale, skriver lostat.no på side sider.
– Dette har hele tiden vært hovedintensjonen med parallelliteten mellom Spekter og NHO området, at vi skulle ha tilnærmet likelydende bussavtaler. Det har vi fortsatt, sier Dag-Einar Sivertsen til lostat.no

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.