59 VDL busser til Transdev Sverige

VDl Bus & Coach skal levere 59 Citeas LLE-127 til Transdev Sverieg AB. Bussene skal i drift fra og med juni 2019 i områdene Sigtuna, Väsby og Vallentuna som er de tre nordligste områdene av Stockholm.

«Samarbeidet mellom VDL Bus & Coach og Transdev Sverige har vært eksemplarisk ved tidligere ordre. Grunnet dette samarbeidet, er vi kjente med VDL sine høye standarder innen persontransport med buss. De gode erfaringene ved leveransene av Citea LLE i Umeå, spesielt med tanke på de lave «Total Coast of Ownership» har vært medvirkende til vårt valgt av VDL som partner», sier Niclas Flodin hos Transdev Sverige AB.

«Vi er veldig stolte over at Transdev igjen har vagt oss som leverandør, denne gangen til deres oppdrag i Sigtuna, Upplands Våasby og Vallentuna. Denne ordren er en av de største for VDL i Sverige frem til nå. Dette er også et godt bevis på vår strategi med høy grad av kvalitet og lave driftskostnader på vår VDL Citea LLE», sier Fredrik Dahlborg hos VDL Bus & Coach Sverige AB.

VDL Citea LLE-127 er kjent for sine miljøvennlige og drivstoffgjerrige motor. Bussen har lav vekt som er med å holde forbruket nede. Bussen kan også kjøres på biodiesel HVO som gir ytterligere reduksjon av Co2.

Både Transdev Sverige og VDL Bus & Coach har begge forbliktet seg til å strekke seg etter bedre miljø. Nå tas ytterligere et steg mot med bærekraftig persontransport i Sverige.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.