12 tidligere ansatte starter opp Vest Service AS

Trygve Øren, Odd Gunnar Tunold og Per Dag Nedreberg er blant de 12 tidligere ansatte i Vest Buss Norge AS som nå har startet Vest Service AS i Stryn.

Selskapet som skal drive med service og klargjøring av busser holder til i de tidligere Vest Buss Norge AS sine lokaler i Stryn.

Det var 12 tidligere ansatte hos Vest Buss Norge AS i Stryn som nå sammen har startet opp Vest Service AS. Trygve Øren og Odd Gunna Tunold har delt lederskap, mens de har fått med seg Per Dag Nedreberg som aksjonær.

I første omgang skal busser som allerede er bestilt klargjøres for levering til Boreal.

dsc_7598Vest Buss hadde serviceverksted og kontorer fordelt over Norge og også i Sverige. Men i følge metallsupply.no så skal Vest Service kun holde lokaler i Stryn.

Foto: Odd Gunnar Tunold er en av lederene i nye Vest Service AS.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.