Ny sjef for Iveco i Nord-Europa og Baltikum

Håkan Jönsson er utpekt til ny Business Director for IVECO North Europe & Baltics.

Det innebærer at Håkan Jönsson blir øverste ansvarlige for IVECOs vare- og lastebiler i Norden og Baltikum, samt busser i Norden.

– Jeg ser virkelig frem mot å starte å arbeide med IVECO. Produktene er blant de beste på markedet og den tekniske utviklingen med fokus på bærekraftige transporter ligger i tet. Særlig interessante er de naturgassdrevne varebilene, lastebilene og bussene, sier Håkan Jönsson som er 43 år og bor i Malmö.

– Et annet spennende produkt er varebilen IVECO Daily som er blitt valgt til ”International Van of the Year 2018”, sier Håkan som har en gedigen internasjonal erfaring fra transportbransjen.

Håkan har siden 2007 arbeidet for Daimler Bus, først med bl.a. ansvar for det svenske markedet, og han har siden 2015 vært stasjonert i Ulm i Tyskland for Daimler hvor han har vært Market Manager for importørene i 28 land i Europa og Sentral-Asia.

Håkan starter i sitt nye arbeid som Business Director 1. august i år og vil være stasjonert i Albertslund i København, hvor IVECOs hovedkontor for de åtte markedene i Norden og Baltikum ligger.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.