Markedsfør dere gjennom Bussmagasinet

Bussmagasinet ble ettablert i 2002. I nå 19 år har bransjens nøytrale tidsskrift vært ute på papir, nett og i de siste årene også på Yutube. Bussmagasinet er helt avhengig av inntekt fra annonsører og betalende lesere.

Papirutgaven av Bussmagasinet utkommer med seks utgaver årlig. I tillegg er det en godt besøkt nettside som daglig oppdatertes med nyheter og artikler. Annenhver onsdag slippes en ny film på Bussmagasinet sin populære Yutube-kanal.

På grunn av pandemien så merker også vi en nedgang i økonimien. Annonsører har måtte kutte ned på budsjettene og lesere er blitt permitterte og har dermed ikke økonomisk rom for å fortsette som fast betalende leser. Men heldigvis er dette trolig en kortvarig problemstilling. Men faren er tilstede at Bussmagasinet ikke vil klare seg gjennom krisen.

Derfor håper vi at annonsørene blir med oss gjennom 2021. Vi har gode annonsepriser i papirutgaven og også på nettsiden.

De veileidene prisene finner dere på bussmagasinet.no eller ved å ta kontakt med oss.

Send oss en mail på post@bussmagasinet.no for et godt tilbud i dag!

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.