Kvinnelandslaget i håndball har fått ny MAN buss

H. M. Kristiansens Automobilbyrå AS har inngått en sponsoravtale med Norges Håndballforbund. Både pressen og håndballandslaget var tilstede under avdukingen av den dekorerte MAN bussen på Holmenkollen 16. mars.

Landslagsbussen er dekorert med bilder av håndballandslagets spillere og skal frakte de norske jentene til og fra trening og kamper de neste årene.
Bussen er en MAN Lions Coach Euro 6. Den er 12 meter lang og har 440 hk. 44 seter gir kom-fortabel avstand mellom seteradene.
Sponsoravtale mellom H.M.K og Norges Håndballforbund

H.M. Kristiansens Automobilbyrå AS har kjøpt MAN bussen og inngått avtale om kon-traktskjøring med Norges Håndballforbund. Sponsoravtalen ble inngått i desember 2015 og varer i tre år.
Administrerende direktør i H.M.K., Morten Stovner-Sørlie, sier at de er svært fornøyd med MAN Truck & Bus Norge og at MAN utgjør det beste alternativet for buss. I tillegg synes han er det morsomt å dekorere bussene for kundene og forteller at dette gir positiv PR.

Landslagsspillerne Nora Mørk og Heidi Løke sier de er svært fornøyd med den nye, dekorerte bussen.
H.M.K. kjører også for blant andre Norges Skiskytterforbund og Norges Fotballforbund.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.