Jon Lind blir ny direktør hos Dafo

Jon Lind har blitt utnevnt til ny administrerende direktør i Dafo Vehicle Fire Protection, med virkning fra 1. september 2023. Jon har over 25 års erfaring i ledende lederroller, inkludert sin siste stilling som administrerende direktør i CTEK, en global leder innen batteriladeteknologi .

Dafo Vehicle Fire Protection er en ledende leverandør av brannslukkingsløsninger for tunge kjøretøy og busser. Selskapet har en sterk posisjon i markedet og tilbyr en bred portefølje av høykvalitets produkter og tjenester som bidrar til å forebygge og minimere skader på kjøretøy ved brann.

«Vi er veldig glade for å ønske Jon velkommen som administrerende direktør i Dafo Vehicle. Jon har omfattende ledererfaring, en dokumentert merittliste i å drive forretningsvekst, og en lidenskap for innovasjon, og vi er sikre på at han vil lede Dafo Vehicle inn i en spennende ny æra», sier Maxim Berglund som er majoritetseier hos Dafo.

«Jeg er veldig glad for å bli en del av Dafo Vehicle. Selskapet har en sterk posisjon i markedet og dyp teknisk ekspertise innen brannslokkingssystemer. Jeg ser frem til å samarbeide med mine nye kolleger for å fortsett å utvikle selskapet og bygge videre på suksessene», sier Jon Lind

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.