Jenssen med den første Setra S 531 DT i Norge

Arnor E. Jenssen er første kunde i Norge med Setra S 531 DT. Lørdag var Frode Jenssen sammen med kollagaer å hentet hjem den nyeste dobbeldekkeren på markedet.

Arnor E. Jenssen Turbusstransport AS ble etablert allerede i 1977 og har siden da drevet persontransport med buss. Selskapet har mange faste kunder og er veldig fleksible.

– Vi disponerer busser til alle formål. Vi har vårt nærområde i Oslo og Akershus men kjører over hele Europa, sier Jenssen som nå har fått hjem den aller første Setra S 531 DT til Norge. Bussen som er spekket med sikkerhetsløsninger vil settes i trafikk inne kort tid.

Selskapet disponere rundt 20 moderne turbusser fra 16 seter og opp. De har stor fokus på at de reisende skal sitte i den mest moderne og tryggeste på markedet. Derfor har selskapet nå investert i ytterligere to Setra busser. En S 516 HD ComfortClass og en S 531 DT dobbeldekker.

Begge bussene er utstyrt med den mest moderne sikkerhetsløsningene en kan få i en buss. Her finnes Adaptiv Cruise Controll, Aktiv Bremse Assisten ABA 4, Elektronisk stabilitetsprogram ESP og Predictive Powertrain Controll PPC som er til stor hjelp for sjåføren for å kjøre mest mulig økonomisk. Et system som kjenner bussen posisjon og veien fremfor den. Dermed velges riktig gir og turtall for kommende opp- eller nedover bakke. Den vil også velge EcoRoll når det er mulig å frirulle lengst mulig.

 

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.