Hydrogenbussene tas ikke ut av trafikk

Tross eksplosjonene ved hydrogenfyllestasjonen ved Sandvika utenfor Oslo, så har ikke Ruter AS planer om å ta deres hydrogenbusser ut av trafikk. Det er heller ikke aktuelt å stenge deres fyllestasjon på Rosenholm bussdepot.

Etter at det skjedde en eksplosjon ved en fyllestasjon for hydrogen på Sandvika utenfor Oslo, har NEL stengt ned sine stasjoner. Ruter AS som var fem hydrogenbusser og fyllestasjon for hydrogen i Oslo sier i en mail at de ikke har planer om å ta bussene ut av drift. De har heller ikke planer om å stenge ned fyllestasjonen etter ulykken.

«Hydrogenstasjonen vår på Rosenholm er åpen og de fem hydrogenbussene er i normal drift. Hydrogenstasjonen benytter en annen type teknologi og en annen leverandør enn stasjonene som nå er stengt«, skriver pressevakt Øystein Dahl Johansen hos Ruter AS.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.