Første norskleverte VDL FDD 2 til Schaus Buss

I morgen, lørdag, klokken 09.00 triller den aller første norskleverte VDL FDD2 i land på Hjortneskaien. Bussen blir levert Schaus Buss og har kapasitet til hele 83 passasjer.

Vinteren 2016 fikk Bussmagasinet, som første tidsskrift, lov å prøvekjøre den aller første VDL FDD 2 som ble bygget. Full av lovord i både nasjona og internasjon presse har VDL hadd god salgssuksess med den ny dobbeldekkeren.

FDD 2 eller Futura Double decker 2 gjør Futura-familien nærmest fullkommen. Bussen leveres i to lengder og med en kapasitet på opp mot 90 passasjerer fordelt på to etasjer. Bussen er utstyrt med DAF/Paccar MX13 og ZF As-Tronic automatisert manuell girkasse.

Schaus Buss AS blir den første i Norge som får overlevert VDL FDD 2. Bussen er innredet med hele 83 sitteplasser.

foto: Schaus Buss AS

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.