Følg oss på Facebook

DSC_8177Bussmagasinet på Facebook er en suksess. Vi har i dag rundt 1300 følgerer som daglig blir oppdattert med nyheter, konkurranser og info som passer både sjåfører og busselskaper.

– Vi bestreber oss på å være synlige på de viktigste platformer. Med det mener vi at vår hjemmeside og vår Facebook profil dekker det behovet som sjåfører og busselskaper har i tillegg til papriutgaven, sier redaktør Tom Terjesen i Buss Magasinet.

Innen få dager vil Facebook prfilen til bladet runde 1300 tilhengere og det er tall som redaktøren trives med.

– Selvfølgelig ønsker vi å treffe enda flere, men 1300 er et ganske høyt tall sett i lys av det nisjeproduktet bladet er. Det er store tall om en ser på andre fagtidskrifter for buss rundt om i Europa, sier en godt fornøyd Terjesen som legger til at dette er 1/3 del av abonnementstallet av papirutgaven.

Nå kjøres det i gang en konkurranse for å få enda flere følgere på Facebook. Av de 1300 følgerene vil det trekkes ut en vinner av ett år med fritt abonnement på både Bussmagasinet og Veteranbussen, samt en digitalkamera.

– Flere følgere, betyr at vi kan treffe flere med våre nyheter og annet viktig informasjon for bussbransjen. I tillegg foregår det god diskusjon på saker vi tar opp. Som ofte også blir bakgrunnen til en artikkel i kommende bladutgave, avslutter Terjesen.

Foto: Danilo Senna

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.