Fjord Line endrer seilingsplan

Strenge reiserestriksjoner gjør at Fjord Line fra 27. oktober og inntil videre ikke kan opprettholde sitt ordinære reisetilbud. For å sikre nødvendig flyt av varer og arbeidskraft, velger vi likevel å holde ett skip i gang  mellom Kristiansand og Hirtshals. Onsdag og søndag også fra Stavanger.
 

«Vi gjør oppmerksom på at alle reisende inntil videre må gjennomføre en 10 dagers karantene ved innreise til Norge. Dette gjelder IKKE for yrkessjåfører», skriver de i en pressemelding.
 

«Vi ber om forståelse for grepene vi tar, og forsikrer samtidig alle at Fjord Line skal stå seg godt gjennom krisen og komme komme meget sterkt tilbake i 2021», skriver de videre.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.