Evakuerte eldrehjemmet grunnet buss på ville veier

En buss mistet grepet og skled baklengs ut av veien i Hole kommune tirsdag ettermiddag. Ett eldrehjem like nedenfor måtte evakuere beboere da det lenge var fare for at bussen skulle skli ned å treffe hjemmet.

Glatte veier, snøkaos og dårlig vær har gitt en rekke utfordringer for kollektivtransporten tirsdag. I Hole kommunen ble ett eldrehjem evakuert da det var fare for å bli truffet av en løpsk buss. Bussen hadde kjørt av veien like ovenfor hjemmet. Det var fem passasjerer ombord i bussen og sjåføren ba dem sitte stille til bussen var sikret.

Berginsbil og politi bistod med redningen og fikk sikret bussen fra å skli lenger ned i skråningen. Alle kom seg uskadd ut av bussen. Beboerne på Solstad Bo- og Behandlingsenter kunne siden flytte tilbake til hjemmet igjen.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.