En måned til UITP åpner i Stockholm

Den 9. juni åpner UITP sine dører i Stockholm. Den internasjonale organisajsonen for kollektivselskaper og operatører har et tettpakket program og et stort utstillingsområde på plakaten.

UITP, som er forkortelse for Union Internationale des Transports Publics, er en internasjonal organisasjon for kollektivselskaper og operatører. Organisasjonen har nær 130 års historie bak seg og i år ønsker de bransjen velkommen til fire dager med innholdsrike konferanser og en storstilt utstilling i den svenske hovedstaden.

Flere foredragsholder fra Norge har meldt sin ankomst. Johan C. Haveland fra Bybanen i Bergen, Mathias Molden fra Kolumbus, Hanne Nettum Breivik fra EnTur AS, Hanne Bertnes Norli fra Jernbanedirektoratet, Bernt Reitan Jenssen fra Ruter AS, Terje Storhaug fra Ruter AS og Endre Angelvik fra Ruter AS for å nevne noen.

I tillegg til en rekke gode foredrag og konferanser så avholdes det også en stor utstilling. Her kan en finne dagens, og fremtidens løsninger innen kollektivtransport. Både leverandører av busser, tekniske løsninger og digitale systemer blir vist frem. Bussmagasinet vil være tilstede under alle dagene og melde hjem om det som skjer.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.