Det perfekte bussbryllup

17. desember giftet Zuli og Hans Petter Hansen seg. Og siden de begge er bussjåfører så var det naturlig å ta bryllupsbildene i en buss. Og ikke vilken som helst buss. De valgte en splitter ny elbuss fra BYD.

Bussmagasinet har fått tilsendt bilder fra bryllupet som er tatt av Frode Tangedahl Strømø. Zuli og Hans Petter Hansen fikk en minnerik dag da de den 17. desember giftet seg. Begge to kjører for Vy Buss Haugalandet og bildene er tatt ved bussanlegget på Haugalandet.

Siden begge er bussjåfører så var det naturlig at det skulle brukes en buss som bakgrunn til deres bryllupsbilder. Og de valgte både moderne og miljøriktig. En elbuss fra BYD ble valgt som bagrunn.

Bussmagasinet gratulerer de nygifte!

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.