Bussjåfør til legevakt etter ransforsøk

En bussjåfør i Kristiansand er sendt ti legevakten etter et forsøk på å rane han torsdag. To gjerningsmenn er ettersøkt av politiet.

fvn.no meldte torsdag formiddag at en buss var forsøkt ranet på Søm i Kristiansand. Bussjåføren er sendt til legevakten etter hendelesen.

Det var to gjerningsmenn som torsdag i 11-tiden forsøkte å rane en bussjåfør i Kristiansand. De to gjerningsmennene er kjent av politiet fra tidligere. Det søkes etter de i området.

Bussjåføren skal være lettere skadd og kjørt til legevakten.

Siste: To personer skal være pågrepet av politiet.

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.