Buss tatt av vinden

En ekspressbuss ble tatt av vinden i natt og en annen buss skled av veien på nesten samme sted.

En buss blåste av veien og havnet på siden like ved Skjåk. Ulykken skjedde natt til tirsdag og tre personer ble fraktet til sykehus. En annen buss skled av veien på nesten samme sted grunnet glatt vei og sterk vind.
– En mann og en kvinne er kjørt til Lillehammer sykehus. De andre passasjerene blir tatt hånd om av helsepersonell nå. Flere har kuttskader, og klager på kvalme, samt smerter i rygg og nakke, forteller operasjonsleder Kjartan Waage til VG ved 06-tiden tirsdag morgen.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.