Betal abonnementet med kort eller vips – vinn reise!

Bussmagasinet vil innen kort tid sende ut årets faktura for lesere av Bussmagasinet papirutgave. Vi kan nå friste med en lavere pris om en betaler på nett og en er da med i trekningen av reisegavekort med Color Line og Fjord Line.

Årsabonnementet på Bussmagasinet er i år 790 kroner. Men om du benytter deg av vår abonnementsknapp på høyre side, så kan en betale en lavere sum og samtidig være med i trekningen på reisegavekort.

Vi har flotte premier i år. Et cruise for to personer med utvendig lugar og frokost med Color line, Oslo-Kiel. Vi har bilpakke fra Larvik eller Kristiansand til Hirtshals med Color Line og vi har reise fra Bergen/Stavanger til Hirtshals med Fjord Line.

Paypal/Visa etc.

Det eneste du behøver å gjøre er å å betale ditt abonnement eller tegne nytt abonnement ved å klikke deg inn via betalingssystem på høyre side. Her legger en inn navn, adresse etc. Er en allerede betalende leser og tidligere betalt via giro, så vil systemet vårt fange dette opp. En vil da ikke lenger få giro i posten. Er en ny abonnement vil en automatisk få bladet rett hjem.

Vips til #130557

En kan også benytte vår Vips betalingsfunksjon. En går inn på Vips appen, legger inn kode #130557 eller søk opp Bussmagasinet. Legg inn kr. 650,- og vips har du betalt for bladet og er med i trekning av reisegavekort. Nye abonnenter kan også tegne seg her ved å legge inn beskjed med navn og adresse.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.