Åpen dag hos RSA i Drammen

Åpen dag er blitt en tradisjon hos RSA i Drammen. Også i dag,  Torsdag er det duket for en hyggelig prat og noe å tygge på mellom klokken 10 og 14.

Det er alltid hyggelig å møte kunder, og nå er det også mange fra andre deler av landet her, som kjører Buss for Tog, sier Børre Johannessen hos RSA.

Selv om det på den første dagen ikke var det største oppmøtet, så har tilstrømningen vært jevn. I tillegg til en hyggelig prat, han de oppmøtte fått nyte pølser og bussprat i god RSA tradisjon. 

Selv om flere har merket seg at også Bertel O. Steen har begynt å selge Setra busser, så fortsetter RSA med å være Setra forhandler i enda et godt år fremover. Men i tillegg til Setra har Fiat minibusser fått et godt fotfeste. Og RSA vil også i fremtiden være solid forhandler av busser og buss rekvisita. Som også gjelder sikkerhetsløsninger som alkolås. 

RSA er også forhandler av alkolås fra Foxguard. 

 – Foxguards forretningsidé er å levere brukervennlige produkter med markedsledende teknologi. Vi leverer pålitelige og lett anvendelige sikkerhetsløsninger som kan bidra til å redde liv, står det i å lese på deres hjemmeside. 

– Gjennom et nært samarbeid med våre kunder er vi lydhøre for deres ønsker og behov, Og med et nært samarbeid med vår leverandør bidrar vi til å stadig forbedre og utvikle våre produkter. Foxguard Alkolås er utviklet i samarbeid med Lion Laboratories i Storbritannia. Lion er verdensledende når det gjelder alkoholmåleteknikk og har levert alkometere til blant annet politiet i Norge, Sverige, Danmark og Finland, står det videre.

Og innen kort tid vil alkolås være påbudt i kommersielle kjøretøy. Dette vil RSA være i forkant med å tilbyd både ettermontering og nymontering i busser, både av egne merker og andre merker.

For de som ønsker hjelp på verksted, så har tungbilverkstedet langåpent til 20.00.

Foto: fra Transport 2016 på Lillestrøm. 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.