Tim leder bussavdelingen hos MAN

Fra første oktober tok Tim Schuler (34) over den viktige rollen som leder av MAN`s bussavdeling, som dekker både by- og turbussmarkedet for merkene MAN og Neoplan.

Tim har 10 års erfaring i selskapet, både fra hovedkontoret og fra Asia-Pacific regionen. Han tar med seg god kunnskap og internasjonal bransjeerfaring som er en klar fordel for håndteringen av en kompleks og krevende prosess i en rask utviklende bransje.

Tim tar over ansvaret for bussavdelingen i det MAN Truck & Bus Norge er i prosessen med å introdusere sine helelektriske bybusser i Norge. MAN`s innovative og prisvinnende modeller, deriblant MAN Lion`s City E som nylig ble kåret til “Bus of the Year 2023”, er produktene Tim og bussavdelingen skal selge i det norske markedet.

«Vår lokale strategi for fremtiden er klar. Vi har allerede levert mange MAN Lion`s City busser i de store byene her i Norge, og vår nyligste suksess med elektriske busser i Oslo viser at denne utrolige reisen vil fortsette med våre bærekraftige og spennende produkter. I tillegg til å fokusere på bybuss-segmentet skal vi starte å jobbe med markedsandeler mot Intercitymarkedet, klasse 2 busser. Vi ser også at turbussmarkedet er tilbake etter Covid-pandemien. Med våre MAN og Neoplanprodukter vil vi jobbe mot det viktige Ekspressbussmarkedet i Norge.»

«Jeg er veldig stolt av å være en del av en fantastisk motivert bussavdeling her i Norge. Vi er en liten avdeling fylt med lidenskap, med fokus på våre kunder og forretningspartnere. Vårt mål er å jobbe tett med kundene og bidra til å forenkle dens daglige drift. Med våre fantastiske produkter, en lidenskapelig avdeling og i tillegg til ekspertisen på verkstedene våre, er vi klare for fremtiden i Norge», konkluderer Tim.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.