Tide starter opp flybuss til Bardufoss Lufthavn

Fredag 1. november starter Tide Buss AS opp flybuss mellom Bardufoss Lufthavn, via Bardufoss sentrum, og Silsand, og sikrer dermed at det fortsatt er et kollektivtilbud til og fra lufthavnen.

Med oppstarten førstkommende fredag, sørger Tide for at flybusstilbudet til og fra Bardufoss Lufthavn opprettholdes, når dagens operatør legger ned den 31. oktober. 

«Tide Buss AS har en klar målsetting om å satse i Nord-Norge og vi ser frem til å kunne tilby en god og viktig flybuss-rute for regionen, sier produktsjef i Tide Buss AS», Svein Helge Hauge.

Troms Fylkeskommune har behandlet og godkjent løyvesøknaden på rekordtid, og gitt det nødvendige klarsignalet for at rutetilbudet fortsetter. Ruten vil fortsette som en del av flybussen.no samarbeidet.

På flybussen.no ligger all ruteinformasjon og der er det også mulig å kjøpe billetter, i tillegg til at det selges billetter om bord i bussen og via Vipps’ app.

«Vi vet at denne ruten betyr mye for tilreisende og for innbyggerne i området som reiser til og fra lufthavnen i ulike ærend. Flybussens rutetilbud vil være tilpasset flyene til og fra Bardufoss Lufthavn, og vi venter selvfølgelig ved forsinkelser, slik at det alltid skal være en flybuss for de som ankommer med rutefly», avslutter Hauge.

Tide vil tilby flybuss-reisende god komfort – med lademuligheter for mobiltelefon, god plass til bagasje, og myke regulerbare seter i bussen som settes inn på ruten.